.

.

2nd HDD и SSD твърд диск, Кутийка за Apple iMac A1311 21.5 2012 2011 2010 AD-5680H Безплатна доставка

2nd HDD и SSD твърд диск, Кутийка за Apple iMac A1311 21.5 2012 2011 2010 AD-5680H Безплатна доставка

BGN 15.18
Продукти
Налично


Характеристики :
Чисто нов и високо качество.
Добавяне на втори хард диск на вашия лаптоп, с помощта на оптичен диск на вашия лаптоп.
Това е чудесно решение за тези, които искат добавяне на втори твърд диск в лаптопа си.
Това е устройство / caddy се вмести в" стандарт " отделение на CD/DVD оптично устройство, намерено в преносими компютри.
Просто извадете вашия CD / DVD-rom и да го замени нашите оптично отделение на твърдия диск caddy.
Това е добър работен адаптер, и той е гарантиран.
Поддържа гореща замяна, щепсела и да играе.
Този Caddy приема само на 2,5-инчов твърд диск SATA (Serial ATA)
Като основен твърд диск, бърза и надеждна връзка.
Никакви кабели / захранващи / драйвери, софтуер не се изисква.
Интерфейс на твърдия диск : SATA.
Интерфейс лаптоп / дънна платка : SATA
Лесна инсталация : разархивирайте флопи диск CD-ROM устройството и включете адаптера (плюс твърд диск)в слота.
Съвместимост с
за Apple i Mac A1311 21.5" 2012 2011 2010 AD-5680 H
Моля, имайте в предвид, че този Caddy-универсален Caddy. Може да се наложи замяна на рекламни модули и предната лентата с оригинално DVD-устройство
Пакет Са Включени :
1 X твърд диск 12,7 мм Caddy
1x инструмент
Инв# : SC. DM. 040 тегло на доставка : 5 грама (нето : 4,32 унция)
ОБЕЩАВАМ :
Ние предлагаме 100% удовлетвореност на клиента , ако имате някакви въпроси , моля, уведомете ни и ние ще направим всичко възможно, за да се поправи ситуацията . Ние напълно подкрепяме всички стоки, които ние продаваме ! Ние предлагаме 100% удовлетвореност на клиента , ако имате някакви въпроси , моля, уведомете ни и ние ще направим всичко възможно, за да се поправи ситуацията . Ние напълно подкрепяме всички стоки, които ние продаваме ! Когато получите стоката си, моля, оставете положителен отзив , ние разчитаме на вас за нашето добро име ! Вносни мита, вносни мита, данъци и други митнически такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Купувачите носят цялата отговорност за всички възникнали допълнителни разходи (ако има такива). Моля, разберете какви ще са допълнителните разходи, преди покупка. Преди подписването на опаковката, моля, проверете, за да се уверите, че продуктът не е повредена по време на транспортирането и е ли продукта в него. Ако не, моля, дайте да го подпише. Вие ще се съобразявате с правилните продукти, докато не подпишете пакет. Доставка обикновено избираме e-Packet за доставка на стоки, в BG & USA &France&United Kingdom&Australia&Canada & Ukraine & Саудитска Арабия и Китай пост въздушна поща в други страни. Ние водим по целия свят, с изключение на APO/FPO. Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Ние обработваме вашата поръчка в рамките на 7 работни дни след заплащане. Транзитно време може да варира в зависимост от различни причини. Ние не носим отговорност за закъснения, причинени от митнически отдел във вашата страна. Ако не сте получили своите продукти в рамките на 30 дни след като изпратихме ги, моля, свържете се с нас и ние отследим информация за доставка и ще се свържем с вас възможно най-скоро решение. Връщане и рекламации моля, прочетете описание на стоките и проверете снимки преди началото на търговията. На връщане или възстановяване е възможно, ако продуктът DOA или има грешка в описанието на продукта, поради което продуктът не отговаря на вашите нужди. В тези случаи продавачът плаща всички свързани с това разходи по доставката, ако има такива. На връщане също е приемлив, ако купувачът е придобил това е грешка и стоки все още е в добро състояние за препродажба.

Свойства

Пакет:
ДА
Материал:
Друго
Номер На Модела:
За Apple
търговска марка:
зестра при мен
Тип:
Комплекти адаптери SSD

Най-добри оферти в категория