.

.

2015 Wonderbox by SansMinds-Close-up magic Poker magic

2015 Wonderbox by SansMinds-Close-up magic Poker magic

BGN 3.55
Продукти
Налично


2015 Wonderbox by Sans Minds
Демо-версия : http : //v.youku.com/v_show/id_XMTM0 ODkw ODgy NA==.html
Изпълнете ефект карта. Заканчивай. Събери палубата. Донеси и нещо друго. Изпълнете друг ефект. Замисляли ли сте се за това, за да направи прехода много по-интересно? Представете си, че имате инструмент, който дава възможност за визуално редактиране на тесте карти за всичко, което искате.
Wonderbox-това е магически инструмент, предназначен за ежедневна магьосник, за да преминете от един ефект към друг.
Визуално промените тесте карти в четири монети,за да започне своите монети чрез рутинни действия. Може да бъде, смяна на тестето карти в тестето Omni всичко това да приключи. Вие дори можете да го използвате, за да може в един миг да изчезне от палубата, оставяйки в полето само, подписано от картата на зрителя. Това е вярно, Wonderbox може да се използва дори като самостоятелен ефект.
Това е лесно да се направи. Всичко, което се поставя в кутията, могат да бъдат произведени. Wonderbox, магически инструмент, предназначен за ефективен преход между ефекти. Създаден за ежедневна магьосник.
Забележка : за телевизионни права, които не са включени в цената на покупката. Моля, свържете се с Sans Minds за получаване на телевизионни права.

Свойства

Пол:
Унисекс
Формуляр За Участие:
Магията на едър план
Характеристики:
Начинаещ, Да Учат, Жонгльори,С Dvd, Улица, Изчезва, Плаващ, Мига, Професионален, На Сцената, Възходящ, Лесно Да Се Направи
Номер На Модела:
5555
Тип:
карта
Цвят:
Червен
Приложени Ли Инструкции:
ДА
Размер:
One Size
Материал:
Метални
Възрастова Група:
Възрастни

Най-добри оферти в категория