.

.

101шт набор от инструменти за ремонт на гуми 100 бр поцинкована медно жило клапан с фитил отвертка инструмент за премахване

101шт набор от инструменти за ремонт на гуми 100 бр поцинкована медно жило клапан с фитил отвертка инструмент за премахване

BGN 5.34
BGN 4.00
Продукти
Налично


1. Набирателни - предпочитаният начин на плащане. Ние също признаваем различни обезщетение T/T западен съединение, граммом пари и така нататък.
2. пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след пускането на поръчката. Или пък поръчка ще бъде невалиден или отменен система.
3.уверете се, че сте попълнили цялата подробна информация, като лице за контакт, адрес, пощенски код и телефонен номер при подаване на заявление на информация на купувача.
Ние ще ви парцел възможно най-скоро в рамките на срока за обработка. Моля, уверете се, че сте написали пълното си име и валиден адрес за доставка при поръчка.
1.ние предлагаме на световната доставка, с изключение на някои страни и адрес APO/FPO.
2. поръчка ще бъде обработена навреме след потвърждаване на плащането.
3. ние само ще изпратим на подтверженному адрес на резервацията. Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на получателя.
4. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
5.Ако не сте получили своята пратка в рамките на 60 дни от момента на ПЛАЩАНЕ. Моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите. Поръчки, може би, трябва да растаможивать във вашата страна. Това е отговорност на купувача. Моля, вижте, не би ли вашата поръчка на допълнителни вносни мита, такси или други митнически такси. Вносни мита, данъци или други митнически такси се събират транспортна фирма при доставката. Доставчици не носят отговорност за забавянията, причинени от митническите органи от министерството на вашата страна. По време на международната търговия, могат да възникнат допълнителни разходи или забавяне. Ние искрено се надяваме, че вие не използвате допълнителни вносни разходи или забавяне на митническото оформяне, като причините за искането за възстановяване или изоставяне на отрицателния отзив.
Абонирайте се за вашата парцела : когато вашата пратка ще пристигне, моля, проверете дали пратката е в добро състояние, преди да влезете в нея
Ако пратката е била счупена или открадната, моля да отклоните си или се свържете с нас. В противен случай всички загуби и отговорност ляжут на вас самите.1. Всички стоки са тествани преди да изпрати. Ако не сте доволни от покупката си, можете да размените на стоки в рамките на една седмица, и вие трябва да се свържете с нас в рамките на 24 часа от датата на вашата покупка. 2. превозва и такса за обработка на товара не refundable и клиентът трябва да бъде отговорност за всички задължения връщат и reshipping. 3. всички върнати детайли трябва да бъдат в своите първоначални условия, включително кутия и аксесоари. Мъжки дефекти не са гарантирани, като счупени, драскотини и така нататък. 4. дефектните детайли трябва да бъде споделена и върнати на нас в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно). Вие трябва да ни каже каква е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка. 1.ние ще оставим положителен отзив след получаване на плащането. 2.Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента. 3. моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши всички проблеми на вашата покупка.

Свойства

Тип Елемент:
Инструменти За Ремонт На Гуми
Тегло На Продукта:
0.08kg
търговска марка:
Веконор

Най-добри оферти в категория