.

.

Безплатна доставка на 1 бр 40 mm клапан на водата обратен клапан главата на душа Shower аксесоари за баня едностранен контрол на Гореща вода за продажба

Безплатна доставка на 1 бр 40 mm клапан на водата обратен клапан главата на душа Shower аксесоари за баня едностранен контрол на Гореща вода за продажба

BGN 17.41
Продукти
Налично


Клапан За Управление На Вода, Душ-Глава
Едностранно Доставяне На Вода, Липсата На Обратна Вода
Работна Инструкция
Сертифициране на продукти (Международна) : SGS (Ro HS), REACH, FDA,LFGB, ACS
Сервизни Функции :
1. Няма повече шум и скок от чешмата, използването на вода се превръща в изкуство.
2. гарантирано качество, ние проверяваме всеки детайл и потвърждават, че той е напълно нов, в добро състояние, преди да изпратите.
3. запишете всяка капка вода, ние разделяме зелена и устойчива околната среда.
4. Безплатна доставка (CPOSPP). Времето може да варира в зависимост от различни страни. Обслужване на клиенти ще се радва да помогне с всякакви въпроси за доставката.
Очакваното време на пристигането си е показано по-горе,
В нормалния случай пратката ще пристигне през 16-35 дни.
Необичаен случай : пратката ще пристигне в рамките на 35-60 дни. Необичайни случаи включват, но не се ограничават до : официален празник, корекция на политики за доставка, политически въпроси, отдалечени райони, други форсмажорни обстоятелства.
Търговия на едро или дребно радушна, ние предлагаме допълнителна отстъпка за клиенти на едро и пълно обслужване за всички клиенти. Проби са на разположение, свържете се с нас чрез софтуера или електронна поща за повече информация.
Обявление : ние предлагаме на клиентите за да убеждаться позволены ли страната на внос на този продукт преди да поръчате. Всяка загуба на дължимото плащане към националната митническа политика не би била направен от продавача.

Свойства

Материал:
Пластмаса
Температура на околната среда:
Нормална Температура
Медийни файлове:
Водата
силата на:
пневматичен
Размер На Пристанището:
40 мм
Налягане:
Високо Налягане
Структура:
Контрол
Номер На Модела:
ОВ40
Стандартен или нестандартен:
Стандарт

Най-добри оферти в категория