.

.

ATX 15cm 24 Pin Dual PSU Power Supply Extension Cable for Computer Adaptor кабелен конектор за майнинга 24Pin 20+4pin F21505

ATX 15cm 24 Pin Dual PSU Power Supply Extension Cable for Computer Adaptor кабелен конектор за майнинга 24Pin 20+4pin F21505

BGN 5.63
Продукти
Налично

ATX 15 см 24 Pin двойно захранване удължител за компютър, адаптер конектор кабел за майнинга 24 Pin 20+4pin
Забележка :
Този адаптер ви позволява да включвате / изключвате от два източника на храна едновременно.
Обаче, моля, използвайте аут от 24-адрес за контакт с източник на захранване само към дънната платка. и използвайте аут източник на захранване 2pin само за устройства като твърд диск, cd-rom, dvd и т.н... Моля, да не се смесват храните от първа и втора източници на храна.
характеристика :
1. ви позволява да свържете два захранване на една дънна платка.
2. Идеален за майнинга биткоинов и игри с двойно захранване.
3. Комбинирайте 2 захранвания заедно, за да се осигури по-голямо хранене компоненти на вашия компютър без да е необходимо надграждане на съществуващото захранване.
-1x мъжки край (страна на дънната платка) : 24pin
-2x женски краищата (страна на захранване) : 24pin
Дължина на кабела : 15 см, 30 см
Конектор за захранване ( опаковъчен лист :
1 X кабел
Обратна връзка : Уважаеми клиенти, Благодарим ви за Вашата подкрепа и сътрудничество на всички времена. Ние посвещаваме себе си на това да предлагат най-добрите продукти и услуги,ако сте доволни от нашите продукти или услуги, моля, пишете ни на положителна оценка или 5 точки DSR.Вашата подкрепа и доверие са изключително важни за нас,благодаря ви! Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас,моля, повярвайте ни,ние можем да ви помогнем за решаване на тези проблеми.! Митници : плащането на данъци е задължение на всеки добър гражданин, тъй като политика на мита се различава в различните страни,продавачът не може да гарантира за 100% безплатен данък, някои парцели, могат да бъдат задържани на митница за случайни проверки, и митническо може да поиска данък. Данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Продавачът не носи отговорност за данъци и не може да приеме негативна / неутрална обратна връзка или ниска оценка DSR ( по отношение на DHL, EMS превоз, моля да ми кажете, ако ви трябва определена сума, или ще пишем за 1/3 от цената на митниците, купувачът носи отговорност за всички такси, данъци, мита се е случило в страната на местоназначението. За метод за доставка на DHL, у нас има някаква отстъпка,ако искате да изберете,можете да се свържете с нас, за да промени цената.

Свойства

Дължина на кабела:
15см, 30СМ
Тип:
Захранващ Кабел
търговска марка:
XT-XINTE
Номер На Модела:
24Pin
Статут На Продукти:
Склад
Пакет:
No

Най-добри оферти в категория