.

.

Безплатна Доставка!Продажба на едро 10/20/50/100 бр безжичен фотоелектрични димни детектори датчик 433 Mhz 1527 само за нашите GSM PSTN аларма

Безплатна Доставка!Продажба на едро 10/20/50/100 бр безжичен фотоелектрични димни детектори датчик 433 Mhz 1527 само за нашите GSM PSTN аларма

BGN 123.20
BGN 117.00
Продукти
Налично


Благодаря ви, че дойдохте, ние съхраняваме стока с гаранция за качество
Безжичен датчик за дымового пожарникар извещателя 433 Mhz
Безжична аларма с детектор за дим, с общо предназначение, идеален за всички области : къща, магазин, хотел, ресторант, административна сграда, училище, банка, библиотека, компютърен къща склад и т.н.
Предупреждавам ви и предупреждавам хората, за да те държат далеч от опасни полета, когато откриване на дим.
Детектора приема специален дизайн структура и ASIC, има пылезащитную, mothproof и анти-външна на по-леките характеристика на взаимодействието и т.н.
Бутон за тест сигнал
Лесна инсталация
Фотоелектричния сензор за ранно откриване от всички страни
Силата на звука на сигнала на алармата : от 10 метра до 85 db
Безжичен режим : честота на предаване на сигнала за тревога F : 433 Mhz
През цялата размер : R = 102 mm, H = 31 мм
100% Чисто Нов
Съдържание На Пакета
10/20/50/100 x безжичен датчик за дим (без батерии) Благодаря ви, че посетихте нашия магазин и добре дошли по-нататък. Ръководство за инсталиране Ако имате нужда, можете да се свържете с полицията, противопожарна служба, болница или друго аварийния персонал, незабавно да дойда у дома. Можете да се свържете с дете / - възрастните, за да потвърдите дали всичко с тях е наред или те се нуждаят от помощ.
Имаме повече безжични и жични сензори / датчици за вас, ако имате някакви необходими или специфични изисквания,Моля, щракнете, за да го купите :

Доставка
Що се отнася до начини на доставка, ние ще изберем най-бързият и сигурен за вас в съответствие с различните страни. Тъй като въздушна осъществяване на China Post забранява батерия ,ние обикновено изпращаме стоката по Пощата Холандия, Сингапур и Швеция. Моля, не се колебайте да се свържете с мен по всяко време, ако имате някакви въпроси.Пожелавам ви приятен ден!
За декларация
Ако сте избрали DHL или Fedex, политика на всяка страна е различно, може да се наложи да платите допълнителни митнически такси.Ние не можем да го променим.Но ние можем да обявим най-ниската цена.За да се избегне високите митнически такси.Ако вашият пакет е 1-3 кг, ние по подразбиране обявяваме $20-$50.Ако имате някакви други изисквания. Моля, оставете ми съобщение.Всеки купувачът е длъжен да мине през митницата.Ако пратката не може да бъде изпразнена, тя ще бъде унищожена. Това ще бъде много голяма загуба.За да се избегнат загуби. Моля, изберете подходящите услуги за доставка.Благодарим ви.

Свойства

Дисплей:
No
Клавиатура Парола:
No
търговска марка:
эмастиф
Размер:
113*14mm
силата на:
DC9V 6F22battery
Видеоинтерфейс:
No
Номер На Модела:
YG2
Тип На Сигнала На Алармата:
Аларма
Зона Брой:
Няма
Език:
Английски
Изход Номер:
Няма
Комуникационен Интерфейс:
Безжичен
Вид На Поставяне На Охрана:
433 Mhz
is_customized:
Yes
Тип:
Аларма С Детектор За Дим
Цвят:
Бял
Честота:
433 Mhz
Използването на:
Огън, дим альрам
Звукът На Сигнала На Алармата:
75 db
feature1:
може да работи с алармени системи
feature2:
Лекотата на използване и инсталиране

Най-добри оферти в категория