.

.

JinKaiRui 4D инфрачервено отопление 12 масажни топки U-образна електрически Шиацу месене на гърба, на шията, на раменете масаж на тялото въздушна възглавница за автомобил

JinKaiRui 4D инфрачервено отопление 12 масажни топки U-образна електрически Шиацу месене на гърба, на шията, на раменете масаж на тялото въздушна възглавница за автомобил

BGN 92.80
BGN 79.00
Продукти
Налично


Jin Kai Rui 4 D инфрачервено отопление 12 масажни топки U-образна електрически Шиацу месене на гърба, на шията, на раменете масаж на тялото въздушна възглавница за автомобил къща
* Функция за отопление и регулируема интензивност на нашата вградена усъвършенствана функция за отопление предава топлина на мускулите и связкам на гърба и подобрява кръвообращението, а регулируемата режими на интензивност (ниско-средно-високо) ви позволяват да получите точното количество налягане, за да облекчи вашите болки и страдания.
* 12 дълбоко разминающихся масажни възли сте уморени от массажеров, които не засягат всички важни места на гърба си? Нашият масажор е 8 дълбоко разминающихся масажни възли Шиацу, за да успокояват умора, облекчаване на напрежението в мускулите.
* Ергономичен U-образен дизайн на 3 D-въртящи се разминающие масажни ролки са монтирани в ергономичен U-метафорично дизайн, който е идеален за използване на вашите раменете, врата, гърба и кръста. Той повтаря естествените извивки и контури на тялото си, така че тя се побира се в колата, у дома или в офиса.
* Контролирайте силите 12 масажни възли се движат по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка, така че може да се атакува и болки от няколко различни движения и облекчаване на болки!
· Как да използвате свържете изходен порт адаптер към штекеру масажор. Ако го използвате в колата, свържете изходен порт на запалката към штекеру масажор. Натиснете ключа за захранване на контролния панел. Масажор започва да работи. Натиснете бутона за посоки, главата масажор няколко пъти се обърне в обратна посока. Натиснете бутона инфрачервена, стартирайте функцията за инфрачервено отопление. Натиснете бутона за сила, за да промените скоростта при массировании. След употреба изключете масажор и изключете щепсела от контакта.
* Гаранция можете да си да си върне невредим продукт и опаковка в рамките на 30 дни от датата на покупка, за да получите пълно възстановяване на парите си, поради всякаква причина. Предлагаме също така и 24-месечна гаранция на въпроси, свързани с качеството.
* Внимание :
а. избършете масажор суха или влажна кърпа, за да почистите масажор.
Б. пътниците могат да се насладят на масаж по всяко време в колата. Въпреки това шофьорът не трябва да го използват по време на движение.
c. масажор има функция за защита от прегряване и да се изключи, ако той получава прегряване. Моля, изчакайте, докато масажор се охлади, преди да щракнете отново върху бутона за захранване.

Свойства

Стандартно Напрежение:
110В, 220V
Цвят:
като на снимката
Тип Штепсельной Вилици:
Великобритания, AU, Plug EU, Us Plug
Тип Елемент:
Масаж И Релакс
Размер:
Medium
Материал:
Памук, ABS
търговска марка:
джинкайруй
Приложение:
Шия
Номер На Модела:
P1

Най-добри оферти в категория