.

.

Puluz Camera Screen Protector highest grate polycarbonate protect film for CANON 5D

Puluz Camera Screen Protector highest grate polycarbonate protect film for CANON 5D

BGN 6.38
BGN 5.00
Продукти
Налично


Внимавайте
1. тъй като това е стъклен продукт, имайте предвид, че на ръба на стъклото са най-уязвими зони.
2.при изваждане за повторна употреба адгезивные имоти могат да се изтощава до такава степен, че защитното фолио на екрана няма да се придържаме към устройството. Не се препоръчва да се вдигне стъклен протектор, след като е бил нанесен.
3.използването на прекомерна сила при инсталиране или отнемане на защитния екран може да доведе до повреждане на продукта.
Описание
1. медал " за заслуги в темперирано стъкло филм е направен от специално обработено стъкло, което е много ефективно за защита на екрана от увреждане.
2. предотвратява масляное покритие
- Стъклото е Маслостойкое покритие, което предпазва от появата на отпечатъци от пръсти и други замърсявания и улеснява почистването на филма.
3. Висока повърхностна твърдост 9 H
- Висока твърдост могат ефективно да защитава екрана от надраскване и външни удари.
4. изящна изработка.
5. идеална адхезия.
6. продуктът е екологично чист.
7. това е продукт, който може напълно да защити LCD дисплей на цифров фотоапарат от външно въздействие или домашен прах белег.
8.той винаги може да има статут на опазване, като нов продукт, дори и ако се използва.
Начин На Използване
1. LCD панел и околна среда трябва да бъде дадено ясно цифрова камера с чиста кърпа.
2. потвърди позицията на информация, която искате да прикачите, като предпазител за LCD панели.
3. Придава на лепене на парчета, след извадете тънък винил връзка задната страна на предпазителя панел LCD.
4. създаването е на приключване, ако плътно се притискат околните още веднъж, ако то самите бяха прикачени точно, както и премахване на винил страна на лицето.
Общ материал поликарбонат / PC размер на 67.4x55.0x1.2mm (голям), 49.6x21.5x0. 5mm (малки) Тегло 7 грама
1.ние изпращаме стока само на адрес Ali Express. Моля, уверете се, че вашият адрес в профила ви в Ali Express съвпада с вашия адрес за доставка, преди да сте платили. 2. Всички продукти се проверяват стриктно преди изпращане. 3. Обикновено можем да доставим поръчката ви в рамките на 3 работни дни, след като вашето плащане ще бъде потвърдено от Ali Express. 4.Ако не получите поръчката си в рамките на срока за доставка или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. Ние ще ви отговорим в рамките на един работен ден. 5.ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса. Тези такси не са включени в цената на стоката и цената на доставката.
12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване). Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.
1. Вашата обратна връзка е много важно за нас и всички клиенти. Моля, отделете няколко секунди, за да оставите чудесен съвет е, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. 2.Ние винаги предлагаме висококачествен продукт на конкурентна цена и Ви предлагаме добро обслужване. 3.моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална (3 звезди) или отрицателна (1-2 звезди) обратна връзка. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви позволи да има щастлив опит за пазаруване тук. Благодарим ви!
Животът е в движението. Влезте в своята зона. PULUZ е надеждна и достоверна марка. PULUZ се фокусира върху проектирането, производството, маркетинга и доставка на аксесоари за фотоапарати, като клетка камери, ръчни стабилизатор, батарейная дръжка, стативи, аксесоари за фотостудий и така нататък.

Свойства

Цвят:
Прозрачен
Пакет:
ДА
Размер:
67.4x55.0x1.2mm (big), 49.6x21.5x0.5mm (small)
търговска марка:
ПУЛУЗ
Воспользуйся:
Камера
Номер На Модела:
DCA1607

Най-добри оферти в категория