.

.

10,4-инчов чувствителен на допир екран, 5 жични съпротива LCD компютър индустриален дистанционно управление

10,4-инчов чувствителен на допир екран, 5 жични съпротива LCD компютър индустриален дистанционно управление

BGN 56.00
BGN 41.00
Продукти
Налично


100% чисто Нов оригинален фабрика за директни продажби 10,4 инча ултра точност резистивен сензорен екран
Смогите използвате : инсталиране на екрана LCD, промяна, машина за опашката, една машина, машина заявка, машина за поръчка, машина за POS, медицинско оборудване, индустриална техника, etc.
Покупката трябва да се знае предварително
Купувачите могат да се свържа с продавача преди покупка на малко дете, ако има стока, а след това да правите снимки на бебето.
Магазин за стоки за стопроцентного ново докосване, преди доставка първия тест ще бъде добър купувач, за да купя на детето, купувачът е получил стоката, преди да отворите опаковката, за да видите, дали детето е невредим. Избягване на ненужните загуби, ако продуктът е повреден и липсва, моля, свържете се с продавача в деня на получаване.
И сензорен екран крехка, моля, свържете се с купувачи gentlyand, като закупуването на детско докосване на екрана неповреждена, но неизправност на сензорния екран, могат да бъдат върнати на продавача за детето, ако детски магазин няма да навреди на гаранционния срок за новия, и купувачите трябва да сключи договор за превоз на товари, надявам се, че купувачите ще разберат.
Срок на доставка - в рамките на 24 часа от датата на доставката, ако има определен купувач, моля, свържете се с продавача.

Свойства

търговска марка:
ланжуу
Вид На Продукта:
Плосък LCD дисплей

Най-добри оферти в категория