.

.

GSPSCN многофункционален Портативен авто прахосмукачка 12V 120W Wet and Aspirador Pressure пневматично осветление гуми надуваем помпа

GSPSCN многофункционален Портативен авто прахосмукачка 12V 120W Wet and Aspirador Pressure пневматично осветление гуми надуваем помпа

BGN 82.06
BGN 59.00
Продукти
Налично


Въведение В Консумативи
1, прозрачни свалящ се преден капак, оборудвани със специални филтри за улесняване на редовно почистване;
2, с прозрачен на склада за съхранение могат да бъдат адсорбированным съхраняването на вода;
3, обзаведен с особено ъглов плоска глава адсорбция, могат да погълне прах и силен ъгъл на всмукване;
4, Дължина на захранващия кабел : 300 виж Обикновена запалка за цигари
5, много лек, лесен за носене.
Технически Параметри
1, инспираторный разход на потока : над 12 мм hg. супена
2, захранване на входния сигнал : DC 12 V
3, Мощност : 120 W
Предпазни мерки
1, не може да се извади захранващия кабел при преместване на уреда, лесно се повреждат електрически уреди;
2, по време на употреба, трябва някой да пазят, не позволявайте на децата да играят сами, за да се избегне опасност;
3, в Полза на този продукт не може да бъде около алкохол и други горими материали.
4, при използване на филтър трябва да се определят.
Инструкции :
1, штепсельная вилица DC12 V в запалката на колата.
2, когато се използва за захранване на дръжката на прахосмукачка в позицията, захранването е в позиция ИЗКЛЮЧЕНО, когато не се използва.
3, с помощта на широко пространство, където широка уста, тесни пространства, където се използват директно в устата, засмукване на прах от под седалката също трябва да се постави на маркуча, за да се увеличи дължината.
4, дръжте чантата си чиста, чиста.
5, трябва да се използват, за да всасывающее дупка е плосък по отношение на земята, за да постигне по-добри резултати.
6, ключ мощност, преди бившия ключът на уреда мивки, извива надолу отделяемую предната част на мивката, се уверете че сте готови да разкрие очите и ушите си далеч от предната част на мивката се пречиства от филтър, за да се увеличи живота, пречиства филтъра, когато.
7, когато продуктът е влажна и вода, трябва да се обърне внимание на предния капак на височината на бариера вода (капацитет), височина на вдишване не трябва да надвишава броя на повърхността на водата, (трябва да изключите, преди да отворите капака се налива вода или влажна течност, а след това да я постави обратно, преди повторното използване). Аксесоари : на върха на клюна. .
За нас : 1.ние сме нов продавач в Aliexpress,но ние сме честни и отговорни. Ние доставяме най-доброто обслужване за всеки друг. 2. Ние предлагаме продукти с високо качество, бърз и удобен превоз, перфектно сервизно обслужване на някакъв проблем, с които можете да се свържете с нас. 3.As светлинни ефекти, обекти може би малко се различават за изображения, пльс добросердечно разбират. TCS. 4. нашите продукти веднага идват от китайските фабрики. Всички скооперированной фабрика ще бъде обсъдено & проверена.Всички стоки, които ще бъдат внимателно проверени преди да бъдат изпратени. Ние се надяваме да е добро и по-дълго сътрудничество с вас, ако обичате приказать голям брой, ад изпращат електронни писма до нас,ние ще поставим най-добрата цена,количество, срок на доставка. 5. Има толкова много различни продукти в нашия магазин, да изберете нещо ,което ви харесва,и ад отбеляза, че "друга цена, по-качествено". Искаме малък подарък, когато поръчката, ще бъде повече от $ 100. Доставка : 1. Ако поръчката валежи повече от $5, ще бъдат натоварени извън рамките на 7 дни от проследяване no., проследяване на no. може да ви помогне да следите състоянието на поръчките си. 2. безплатна резервация перевозкы пратката ще бъде потопен въздушна поща стълб кит (около 15-50days).

Свойства

Тип Елемент:
прахосмукачка
Името На Модела:
Муха-145
специални характеристики:
прахосмукачка
Вид На Материала:
Пластмаса
Сертифициране На Входящи Тестове:
ISO9001
търговска марка:
GSPSCN
Височина На Продукта:
13cm
Широчина На Елемента:
11.5cm
Тегло На Продукта:
0.8kg
Дължина На Продукта:
34.5cm

Най-добри оферти в категория