.

.

(Bg склад)LIECTROUX робот прахосмукачка X5S жироскоп навигация wet&dry WIFI APP Control Water Tank Lionbattery remote map

(Bg склад)LIECTROUX робот прахосмукачка X5S жироскоп навигация wet&dry WIFI APP Control Water Tank Lionbattery remote map

BGN 638.40
BGN 364.00
Продукти
Налично


Име на изделието : мултифункционален робот-прахосмукачка с резервоар за вода и горивото wifi app (мокро и сухо почистване)
Артикул№ : X5 S
1. предварителна система за почистване на локализация поддържана настаняване на кратко разстояние групи в състава на ультракрасные сензори, жироскопи и сензори за ускорение
2. супер ефективен режим на почистване
3. ниско ниво на шум в рамките на 60 db
4. вграден резервоар за вода в кошчето за боклук, идеален за мокро почистване
5. литиева батерия с дълъг живот
6. Управление На Wi-Fi
7. голяма кофа за боклук
8. високоефективни почистващи четки за автоматично планиране на времето за пречистване на управление на Wifi (по избор) локализация почистване мокро почистване
Характеристики :
X5 S-това е робот-прахосмукачка с по-висок клас, който има два отделни колектор на прах, един с прахосмукачката, другата е с вграден резервоар за вода, най-голям вграден резервоар за вода с капацитет от 300 мл.
Той също има система за локализиране на по-висок клас, реализованную гироскопом, групи инфрачервени сензори на най-високо ниво и датчици за ускорение.
Управление на приложение
За да започнете, да спре, да си спомня своя робот-чисти по всяко време, във всяка точка на света, стига да има интернет.
Няколко режима на почистване
Както и повечето от предишните роботи-чистачи Lilin, той може почистване на различни видове подови настилки в режима зигзагообразной, автоматично, регионални почистване, хлътва почистване.
Но X5 S работи по-добре, когато прави зигзагообразную почистване след употреба на интегрирана технология за lozalization ИНФРА-GYRO.
Резервоар за вода
Голям вграден резервоар за вода пыльнике, с капацитет от 300 мл, завършва мокро почистване 150-200 кв. м. без зареждане с вода.
Колектор на прах
Заменяеми филтър за сухо почистване.
Голям led екран
С led екран за показване на времето, в работно състояние, кодове за грешки, състоянието на батерията и настройка на работния график.
Ежедневна планиране
Можете да настроите график на прибиране на реколтата от понеделник до неделя, просто като дистанционно управление. Тя работи така, както искате, и презарежда всеки път, когато мощност е ниска.
Автоматично Зареждане
Той може бързо да намери автоматично зарядната станция и напълно повишаване на енергийната само за три часа.
Голям резервоар за вода и най-голямото въже
Той е най-големият резервоар за вода с обем 330 мл,което е достатъчно за 2 часа влажна почистване. Супер микро-тъканно плат добре почиства упорита мръсотия и лесен за почистване.
Анти-скали сензори за защита на вашия робот добре
С поредица от прецизни инфрачервени сензори той не ще да променяте стъпки над 5 см, а повечето роботи-чистачи ще падне, ако стъпките по-малко от 8 см.
По-дълго работно време
Литиево-йонна батерия с капацитет 2600 mah поддържа работа X5 S повече от 2 часа и след всяко зареждане. Понякога той може да работи повече от 2 часа, ако няма килим. Въпреки това, само 3 часа зареждане, за да го възстанови.
Забележки : 1. за да се позволи пакет мине местните обичаи купувача гладко, ние ще обявим стоки, както pc и да кажем "само подарък, няма търговска стойност". Ако имате нужда от пълна цена или друга цена, посочена в търговската фактура, моля да ни уведомите за това при закупуване. 2.на снимката вилица за хранене-това е вид ДОЛАРА, но действителната вилица-това е вид от ЕС, има два сондата, кръгла форма, с мощност напрежение ac 100-240 В и честота 50/60 Hz.

Свойства

документ:
CE, EMC, RoHS, GS, CB
дистанционно управление:
ДА
Резервации Време:
ДА
Тип На Съхранение Прах:
Циклонный Филтър / Колектор На Прах
Специална Смукателна Дюза:
Почистете Дюзата Събрание На Прах Циклон
Маршрут Почистване:
Плановия Тип
Чанта Или Без Торба:
Без торбичка
Живот На Батерията:
1 час 30 минути
LCD дисплей:
ДА
Функция:
Почистване, Метене И Засмукване Тип
Инсталация:
Робот
търговска марка:
LIECTROUX
Дължина на кабела (м):
>10 метра
Номер На Модела:
X5S
Тип:
Ултра Тънък Въздушен Филтър
Вид На Продукта:
Робот-Прахосмукачка
Размер(мм):
320мм*88мм
Мощност (W):
22 Вата
Напрежение На Тока (В):
14,8 в
2 странична четка:
ДА
Навигация По Гироскопу:
Разположение
включване/ изключване на глас:
Разположение
самостоятелна личност изпратил:
Разположение
Управление на Wi Fi интернет приложение:
ДА
Капацитет На Батерията:
Литиево-йонна батерия с капацитет 2600 mah
капацитет на кошчето:
0,6 литра
подвижен резервоар за вода:
ДА
Инерционно Навигация:
ДА
Зиг-заг:
ДА

Най-добри оферти в категория