.

.

E32 KIT Cheetah / Germany Cat Fiber Glass Electric Racing Speed Boat Hull Only for Advanced Player Red

E32 KIT Cheetah / Germany Cat Fiber Glass Electric Racing Speed Boat Hull Only for Advanced Player Red

BGN 294.40
Продукти
Налично


Нашият RC KIT boat models re hobby клас, това е камерата, но не е пълен. ние очакваме, че нашите клиенти ще имат възможност да събират такава лодка. Липсата на манипулативни способности ще доведе до намаляване на удовлетвореността на закупуване и поставяне лодка.
Подходящ за хора с манипулятивными способности
Не е подходящ за хора без интерес се събира лодка.
Комплект означава, че това е просто добре оцветени празен корпус на лодка от фибростъкло, нито една от частите не е включено в комплекта. Трябва да се затегне с проводници такса вътре в лодката и да изтеглите всичките си собствени електронни или моторни части в този комплект, както и да изпълни някои работи на рязане и полиране. Комплект подходящ за напреднали играч, който има сръчни манипулятивными способности, иначе ще е много трудно.
Състояние На Продукта :
Чисто нова, ако трябва да се обновява на лодката, ние можем да помогнем .
Спецификация :
Име : Немска Котка
Материал : Стъклопласт
Размер на корпуса : 785*235*115 мм
Цвят : Червен
Политиката За Доставка :
1, изпращаме в САЩ, CA, Великобритания, FR, DE, RU, AU, JP, повечето страни-членки на ЕС. Ако сте в друга страна, моля свържете се с мен за подробности перевозкы на пратката преди закупуване.
2, купувачите от Израел, Бразилия и Южна Америка, Близкия Изток, моля, свържете се с продавача за доставка, защото, може би, понякога ние не можем да кораб в страната си, поради ограниченията за доставка.
3, доставката отнема 8-22 работни дни.
Правилата на връщане :
Ние само искаме да се справят със сериозен купувач, ако вие не мислите ли, че може да се справи с този корпус, моля, не го купуват и първо се свържете с продавача.
Ако лодката е получил някакви проблеми, моля, свържете се с мен, ние ще ви помогнем да решите да, ние сме много добре запознати с този продукт и може да ви направи да знаете, как да се определи счупен корпус или вътрешна част.
Моля, не отваряйте лесно да се поиска възстановяване на e Bay, когато установите проблем, който ще доведе до лоша работа на продавача, ние ще ви помогнем, благодаря!
МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ, МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка, тези такси са отговорност на купувачите. Но ние можем да помогнем да се избегне това, моля, свържете се с нас.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди покупка или очаквания.

Свойства

Тип:
Лодка И Кораб
Характеристики:
дистанционно управление
Честота:
2.4 Ghz
Дизайн:
Високоскоростна лодка
Размери:
785*235*115 мм
Номер На Модела:
GEEL-E32-KIT-R
дистанционно управление:
No
Състояние събрание:
Несборной Комплект
Материал:
Стъклени влакна
Предупреждение:
Само Корпуса На Лодката
търговска марка:
ДТРК
максимална скорост:
75 км / ч
Източник На Захранване:
Електрически
Гаранция:
Няма
Състав Клас:
Хоби Клас
Цвят:
Червен
Vintage (Y/N):
No
Тип На Двигателя:
Бесщеточный
UPC:
не се прилага

Най-добри оферти в категория