.

.

Фетиш Гумена Латексова Маска Капак Прозрачен Пълен Калъф Гумен Латексный Качулка

Фетиш Гумена Латексова Маска Капак Прозрачен Пълен Калъф Гумен Латексный Качулка

BGN 40.00
BGN 37.00
Продукти
Налично


Здравейте! Добре дошли в нашия магазин! Фетиш Гумена Латексова Маска Капак Прозрачен Пълен Калъф Гумен Латексный Качулка
Клееная ръчно изработени от 100% чист латекс. Той е специално разработен, за да бъде завлечена и выталкивать ви във всички правилните места. Дебелина 0,40 mm(0,016 инча) е оптимална както за гъвкавост, така и за дълголетие. При носене на тялото (или се прилага директно боя) той има тенденция да бъде плътно облегающим, като създава ефекта "втора кожа"
B Обиколката На Главата
Направени по поръчка размер и цвят приветствованы, времето за обработка ще се нуждаят от повече от 20 работни дни, pls. помогнете да осигури на вашите измерване на части A/B/C според по-долу диаграма размер и изберете цвят от нашата по-долу диаграма цвят, междувременно pls. помогнете да се удължи срокът за доставка на още 20 дни от ваша страна, благодаря ви много !
Направени по поръчка на размер, pls. provide си по-горе измерване на части A/B / C.
Направени по поръчка цвят, pls. изберете от таблицата по-долу цветовата диаграма :
Облечен
Най-общо казано, латексова дрехи, предназначени за това, за да бъде здраво облегающей. Така че може да им бъде трудно да се носят, без помощта на лубрикант. Има 3 основни начина на обучение латексного сесии до носенето. (1) леко се поръсва от вътрешната страна на дрехата талк на прах, преди да се носят, защото рассеивающийся талк и прах са много видими на повърхностите.
(2) използвайте лубрикант на силиконова основа, като "Eros Bodyglide" или "Eros Cult Dressing Aid". Нанесете фино покритие от вътрешната страна на дрехите и кожата, ако е необходимо.
(3) Третият начин за намаляване или премахване на високо триене на латекс когато обвързването е хлорировании каучук.
Гума може лесно да маркирате или скъса с ноктите, ако при натягивании дрехи използва прекомерна сила. Уверете се, че дрехите са добре намазани с масло или натерта талк на прах. Можете също така да се носят няколко леки памучни ръкавици, за да се избегне всякакъв вид щети
При работа с латекс голи ръце, се уверете, че той е чист, преди да се докоснете до вашата дрехи. Имайте в предвид, че каучук може да бъде боядисана в постоянен кафяв цвят, при контакт с мед, мед или бронзови покритие - бъдете внимателни с медни монети
Никога не излагайте латекс изложени на етерични масла
Никога не подлагайте своя дрехи на въздействието на открит пламък и огън, тъй като гума гори
Полирование
Дрехите ще бъдат доставени ви неподшитой. За блясък препоръчваме ви да използвате лак на силиконова основа, като например "Eros Bodyglide" или " Eros Cult Dressing Aid
Никога не почиствайте мебелите полиролью и избягвайте смазочни масла и кремове на маслена основа, тъй като те унищожават гума.
Не търкайте външната повърхност на облекла е твърде силно или груба кърпа, тъй като гланцирана повърхност може да бъде постоянно надраска.
Чисто
Може да се пере гумена дрехите си в чиста, топла вода. Избягвайте почистващи препарати и сапуни. Винаги вытирайте излишната вода, мека кърпа и оставете да изсъхне плоски или надвесен, за да пресуши капки. Гума може поцарапаться, ако я търкайте прекалено силно, така че бъдете внимателни.
Никога не сушете дрехи в пералнята, не почиствайте я дават на химическо чистене и не гладьте желязо.
Съхранение
Латексную дрехи е най-добре пазената развешанной в гардероба далеч от източници на топлина, на светлина (особено на ярка слънчева светлина и по-силна ултравиолетова радиация, която разгражда на по-леки дрехи), метали, масла, разтворители, смазочни масла и огън.

Свойства

Размер:
XS, S, M, L, XL, XXL
Специална Употреба:
Костюми
търговска марка:
Ларпгеары
Материал:
Латекс
Тема:
Фетиш

Най-добри оферти в категория