.

.

Вымытая праскова кожа вълнен шнур чанта мека полиестерна прежда чанта за съхранение на обувки, луксозни опаковки обичай лого 36 цвята

Вымытая праскова кожа вълнен шнур чанта мека полиестерна прежда чанта за съхранение на обувки, луксозни опаковки обичай лого 36 цвята

BGN 14.22
BGN 14.00
Продукти
Налично


За потребителска чантата : можете да изберете желания от вас цвят плат, цвят ред, но дайте ми номер на цвят. моля, оставете съобщение на вашата поръчка. Пример как : купувате 200pices чанта в различни цветове. можете да ми оставите съобщение цвят SKSQMSD10, ред C1, брой 100pices, цвят SKSQMSD15, ред C3, брой 100pices.
За логото на печат : ако вашата поръчка е над 50 мога да отпечатате лого безплатно. Ако поръчката ви е по-малко 50 и u все още трябва да отпечатате Лого , тогава спешни 5 за цена на печат на Логоса , като път приказывают този линк на вашите торби за съвместно ( ) и изпращане на мен Логото(трябва да е много ясно Слово HD ) до мен. Аз ще направя виртуален образ confrim с вас, когато получа вашата поръчка .
За връщане : ние ще направим виртуално моделиране на изображението, за да потвърдите с вас след получаване на вашата поръчка, след като се потвърди, аз веднага ще организирам производството, а след това не мога да се променя, още един важен потребителски продукт, който не можем да се върнем. Така че, моля, потвърдете, че искате материал, цвят, разположение на лого, цвят, лого дизайн, и така нататък . Характеристики плат : състав и съдържание : 20% найлон и 80% полиестер тегло тъкан : 110 г / кв. м промытая праскова кожа плат патица с различна скорост на свиване на полиестерна нишка се чувства мека и много удобна за грижа за кожата подходящ за опаковане на висококачествени стоки, обувки, чанти, също може да се използва като организатор на пътуванията 36 цветове, можете да изберете какъвто размер можете да настроите един Пайс може да печата съвети лого ,тъй като тъканта еластична, има известна грешка в ръководството за работа, моля, извинете ме, но ние ще направим всичко възможно, за да се намали грешката.
Варианти На Цвят Чанта :
Варианти На Шнура :
Заводска Изложба :

Свойства

Размер:
20x25cm, 30x40cm, 40x52cm
Тип:
Торбички За Съхранение
Класификация:
Комплект
търговска марка:
ЧАНТА HDE
Форма:
Тип Завальцовки
Приложимо Място:
Гардероб
Характеристика:
Сгъваем, Зареден, Екологично Чист
Форма:
Площ
Модел:
Плосък Тип
Воспользуйся:
Обувки
Материал:
Плат
Номер На Модела:
FXSKSXR
Дебелина на:
6 тел
Продукт:
Чанти Дантела Прозорци
Обемът на:
Обичай
Спецификация:
custom
Цвят:
Различните 13 цвята
Размер:
Can be custom
лого:
можете да разпечатате
Плат:
Выстиранная Фланела
Тегло:
197 Square meters
Материал:
Полиестерна прежда

Най-добри оферти в категория