.

.

Комплект от 3 части, гъвкави пластмасови подложки за дъска за табла с храна, икони, кухненски принадлежности

Комплект от 3 части, гъвкави пластмасови подложки за дъска за табла с храна, икони, кухненски принадлежности

BGN 27.17
BGN 24.00
Продукти
Налично


Нашите текстурирани и гъвкави режещи подложки са създадени, за да продължи дълго време - не просто се купуват тънък, крехък прозрачен лист от пластмаса, както направи миналия път. Други подложки за рязане на силно деформирани в миялна машина, е опасно да се плъзгат по масата и често непрочны и трудно са. Какъв смисъл да се купуват подложка за рязане, ако си остър нож ще ги жестоко? Те могат да бъдат по-евтини, но не сте доволни или ще получите голяма част от живота си от тях.
Нашите подложки дебели-нашите подложки здрава и трайна, същевременно запазва своята гъвкавост, за да се навива за лесно готвене или бързо пуснете си съставки в тенджера или тиган. Те са също толкова ошеломляющи, че може да се използва като подложка за място!
Лесен за използване и функционален, здрав, чист : тези кухненски подложки за дъска за табла имат непористую повърхност, имат уникални свойства, които предотвратяват растежа на вредните бактерии! Без повече петна и странни, неприятни миризми за вас! Освен това, тези подложки за разделочных дъски на кухненския плот и масата са безопасни за съдомиялна машина, спестявайки време и усилия! тази дъска е устойчив към бактериите и натрупване на миризми.
Цветова маркировка за предотвратяване на кръстосано замърсяване : нашите дъски, боядисани за по-лесна идентификация. Без повече догадки-червено месо, синьо за риба и зелена за зеленчуци. Тези ярки, модерни цветове съживят всяка кухненска зона. Комплект с цветови кодове предотвратява кръстосаното замърсяване за вашата безопасност и сигурност на вашето семейство.
Лесен за съхранение и грижа : да се съхранява на самолет или прегънати. При тях дори има дупки за окачване на куки! Нашите дъски за рязане могат да се мият в съдомиялна машина за ваше удобство. Те правят уникален и практичен подарък за всеки празник! РАЗМЕР : ДЪЛЖИНА-34,5 СМ ШИРИНА 27 СМ
Тези продукти са много леки, лесно се съхранява, изплакнете и се разклаща сухи. Те не ще се мятам на скарата. Текстура подложка позволява лесно да посегнат на билки напълно, защото ножа може да е чисто, нарязани най-фините листа.
Наистина може да се угоди на тези кухненски подложки за рязане, поради различни цветови варианти и стикери в ъгъла, за да можете да си спомня, че използвате за риба, месо, пилешко месо и продукти, за да се предотврати замърсяването. Тези дъски за рязане гъвкави, не се плъзгат, не се деформира в съдомиялна машина. така че няма кръстосано заразяване.

Свойства

Тип:
За Рязане На Блокове
Пластмасов Вид:
PP
Характеристика:
Съхраняват, Екологично Чист
Форма:
правоъгълник
Опаковка:
Комбиниран Пакет
Материал:
Пластмаса
документ:
CE / EU,CIQ,FDA
търговска марка:
Лисеф
Номер На Модела:
39657

Най-добри оферти в категория